miercuri, 26 septembrie 2007

Fluture intors


Stii cum e sa gresesti?..stii?..sa ai un pacat mare si greu de care sa te impiedici...sa nu poti sa te ridici si sa simti peste tot mainile lui cum te ating si te trimit si te lovesc de soare…Sa ti visezi buzele lipite de ale lui si sa i simti tot trupul sarutandu te si rasuflarea ametindu ti ceafa....si fata alba golita de vinovatie....si sa vrei doar atat...sa stai intinsa cu capul in jos...agatandu ti ghinionul pacatului si agonia placerii..si el sa ti imoaie pielea cu degetele, sa te striveasca acolo....sa ti intoarca lumea cu sus-ul in jos...si sa fi a lui!

Din cand in cand zambeste...si se apropie de tine ca intr o amenintare...si ti dezgoleste umarul si amplifica chinul...nimic nu e intamplator...nici bataia inimii...ce il cheama...pacatul te mangaie cu limba in josul gatului..si geamatul vocii e doar din vina placerii...

Pentru doua secunde nu ai mai fost aici...lumea e diferita cand o privesti invers...si cand parul ravasit iti alungeste visul...cand trupul lui te tine sa nu cazi..pentru ca sunteti uniti acum. In spatele tau..sau deasupra ta..in lateralul tau sunt doi ochi tristi si o gura flamanda!

Cineva te vrea! Cineva vrea sa se piarda in tine si sa ti ofere la final un mic univers intors pe dos...in care cerul iti cade in ochii...si norii de gadila cu mirosul...Da...pentru ca norii uneori miros a extaz...pt ca norii miros uneori a nebunie....si pentru ca e un strain ascuns in norul de deasupra mea..si parul lui ajunge pana la mine..in bucle...si cineva chiar il vrea.
Acum am gresit...si stau inca invers...un fluture intors ce te priveste in cerul gurii si ti numara stelele si norii...

Si pacatul il port la mana stanga!

2 comentarii:

Sim spunea...

La multi ani, Arina!
Sa fii fericita si iubita si sa scrii mai des pe blog! :P

Teka spunea...

Am ramas un pic cu gura cascata cand am citit prima data articolele blogului tau,adica azi.Eram obisnuita cu relatari concrete ,povestiri hazli etc..dar tu ai iesit din tipar...Bineinteles tot despre viata ta vorbesti dar altfel,mai poetic.Imi place cum scri..ai stil ai idei...Una peste alta foarte fain